Inlägget innehåller annonslänkar och rabattkod

Last object Last swab beauty är något så spännande som en tops för flergångsbruk. Det låter läskigt men är bättre än det låter. Bomull förbrukar enorma mängder vatten att odla och att sedan använda till engångsbruk är inte det bästa för miljön. Jag insåg att jag behövde dem när jag skulle testa EvaGarden eye liner och skulle städa upp linjen lite. Det gjorde jag som alla andra med en tops som jag städade bort det som inte var rakt. Problemet är att jag använde en liten del av ena sidan och i egenskap av idiot lade jag den åt sidan i badrummet i hopp om att jag skulle städa mer eyeliner med andra sidan. Självklart såg topsen rätt äcklig ut som du ser på bilden när jag skulle använda den och jag var inte det minsta sugen på att använda den igen utan slängde den. Jag hade alltså skräpat ned badrummet flera dagar på att förvara sopor…

Last Object Last Swab Beauty är framtagen speciellt för att passa makeup. Den har en rund sida och en mer spetsig som fungerar för smala utrymmen och detaljer. Fördelen är att du kan använda den upp till 1000 gånger. Jag har jämfört prisskillnaden mellan att köpa Topz för makeup och Last object Last swab beauty. Det finns billigare märken men jag anser att man ska jämföra liknande kvalitet. 100st kostar 18kr så 1000st blir 180kr. Skillnaden blir 55kr utan rabatter men jag har en rabattkod till er. En annan fördel är att vi minskar mängden avfall som vi producerar. Kom även ihåg att i priset ingår fodralet som du kan återanvända länge.

Rengöringen är enkel, tvätta bara av den med tvål och vatten efter användning och lägg i fodralet.

Recension Fodralet gör att den känns fräsch. Först tyckte jag att det lät lite läskigt att återanvända tops och jag vägrar ha ett familjepack som alla delar på. Nu har jag en egen som jag framförallt städar smink med och det känns riktigt bra.

När jag räknade på om det lönade sig kändes det inte som en större besparing men om man tänker på att man sedan bara behöver refill så sparar man mer men framförallt slipper man dessa äckliga tops som ligger och skräpar i badrummet. Mängden sopor minskar och det tycker jag är bra samtidigt som det känns skönt att inte slänga bomull i soporna.

Last object Last swab beauty finns hos Lyko för 125kr och refill för 65kr

Vill du hellre handla direkt från Last Object har jag i samarbete med dem en rabattkod. Ange HUDVARDSTEST för 15% rabatt

Köpa igen? Det kan jag absolut

Formen kommer åt nästan överallt. Den ligger luftigt i fodralet och är superbra att ha med på resor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *