Lothanique hand cream verveine är en fransk handkräm med 20% ekologiskt sheasmör. De var med på Stockholm Beauty Week 2022 och även på Fransk pressfrukost.

Lothanique

Som vissa ekologiska produkter har den här en begränsad hållbarhet så använd upp den när du öppnat den för hållbarheten är bara 6 månader. Generellt är det alltid bäst att använda upp alla produkter så fort det är möjligt när du öppnat den och inte öppna en massa andra produkter under tiden.

Annons

Recension Tuben är vackert designad och känns gedigen. Jag tycker den är fin men den får lite minuspoäng för skruvkorken. Snäpplock går ju så mycket fortare att hantera och vi smörjer ju våra händer många gånger under en dag.

Doften är fräsch men inte påträngande. Lothanique hand cream verveine har lätta toner av citrus. Någon gång har jag köpt en handkräm med så stark doft att omgivningen reagerat när man smörjer sig med den vilket gör att man inte använder den så ofta som man borde.

Annons

Konsistensen är skön. Den är lagom fast och rinner inte ut medans man skruvar igen korken innan insmörjning. Tar man för mycket så kan den ibland kännas klistrig.

Tyvärr hittar jag inte pris på Lothanique hand cream verveine och jag fick min på Stockholm Beauty Week 2022. Som Jeanette på Gogreenmakeup påpekade så söker de återförsäljare i Sverige och hittar du någon som är intresserad så kan ni kontakta mig så kopplar jag ihop er.

Köpa igen? Omöjligt att säga men den är bra och jag hoppas de snabbt hittar en svensk distributör.

2 svar på “Lothanique hand cream verveine”
  1. Verkligen kul att träffa dig, jag önskar vi hade hunnit prata mer. Tack för att du förtydligade att de sökte distributörer. Det är en riktig trevlig handkräm

  2. Kul att ses på Stockholm Beauty Week!

    Märket Lothanique är ju ett av de franska märken som nu söker distributörer på den svenska marknaden så det finns ju inte att köpa här i Sverige ännu! Hoppas på att många av de spännande produkterna i French Corner hittar hit!
    Hälsning Jeanette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *