Manna Kadar Renewing body butter var med i någon Goodiebox.

Annons

När jag slarvat lite med att smörja kroppen så brukar jag föredra en body butter. Även efter peeling, bastu och bubbelbad känns det bra med bodybutter. Är jag väldigt torr brukar jag kombinera med en kroppsolja som Me Anima Aroma Energizing Body Oil. När man applicerar en olja under bodybutter så blir huden väldigt mjuk.

Doften är mild men god. Jag har lite svårt att placera den men lite som en mix av Nivea och blommor med en underton av spa.

Det som skiljer den här från många andra body butter är att den även innehåller mineraler från Döda havet.

Manna kadar body butter finns hos Goodiebox för 116kr Inte sponsrad länk

Jag hade även en hjälpreda idag. Hon gillade inte riktigt rubriken men förnekar att hon ändrat något i texten. I egenskap av mops har hon lite att tillägga i frågan om antiwrinkle.

Har ni sett hur snyggt locket på krämen matchar datorn?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *