Hudvårdstest

Skönhet, hudvård och god mat

Välkommen

Ärliga tester av hudvård, makeup och beauty. Varje test är min åsikt. Jag googlar ofta produkterna för att se vad de ska göra och vad andra tycker men jag håller mig ändå till min åsikt. Jag kommer även ge lite råd om hur du kan använda produkten för att få maximal nytta av den.

Marknaden svämmar över med behandlingar och jag testar så många jag bara kan! Ofta läser jag på och delger lite åsikter från olika för att du själv ska få en bra uppfattning om det kan vara en behandling för dig.

Eftersom jag har hälsa och skönhet som intresse så går jag på många sådana event och skriver lite kort om dem också.

Recepten är en blandning av mat, tårtor och smoothies. Det jag lovar med recepten är att alla är fria från mjölkprotein och gluten men inte alltid optimala för glowing skin och topphälsa