Organics by Sara Oil Serum sensitive skin
Organics by Sara Oil Serum sensitive skin

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bodystore

Organics by Sara Oil Serum sensitive skin är ett serum med oljebas. Det lämpar sig för de med känslig hud och är oparfymerad. Som många produkter för känslig hud är den utan konserveringsmedel och tillsats. Den är dessutom naturlig, vegansk och tillverkas på Tyresö. Du kan använda den under olja eller kräm för att lugna och återfukta huden. Jag har varit nyfiken på märket länge men på Organic Beauty Awards 2023 träffade jag Sara Nomberg och fick höra mer om hennes tankar när hon tar fram produkterna. Alla produkter bygger på att skydda vår hudbarriär och det är ju något jag försöker också så jag är förvånad att jag inte testat något från märket än.

Organics by Sara Oil Serum sensitive skin
Organics by Sara Oil Serum sensitive skin

Hur ska den då användas? Innan användning ska du skaka flaskan så innehållet blandas. Applicera 1-3 pump morgon och kväll genom att klappa eller massera in den i huden. Tänk på att använda upp ditt serum inom 6månader från att du öppnat det.

Om du vill använda det som kräm rekommenderar de att du sprayar ansiktsvatten under för att maxa återfuktningen. Om du vill kan du lägga på en härlig olja efter också. Du kan även använda lite på kindbenen som en highligter.

Vad innehåller då Organics by Sara Oil Serum sensitive skin? Glycerin är en klassiker för att återfukta huden. Det innehåller inget vatten utan har vegetabiliska oljor som bas. Det gör att du har färsk hudvård som tål att förvaras i rumstemperatur.

Recension Flaskan är riktigt vacker och passar fint i de flesta badrummen. Pump tycker jag att är trevligare än pipett. Det känns mer praktiskt och hygieniskt.

Färgen är härligt gul på serumet och konsistensen är oljig. Det är svårt att bli förvånad över att ett oljeserum känns oljigt men det blir ändå inte flottigt. Jag tror åren då folk trodde billig babyolja var samma sak som de här lite finare oljorna har förstört mångas förväntningar på olja. Det finns underbara oljor som gör underverk med huden.

Huden känns lugn och jag gillar verkligen det här serumet. Jag kan förstå varför en bekant/ vän har märket som en favorit. Det är verkligen ett bra serum. När jag testade det här hade jag gått på lite hårt ett tag med huden och började se en rodnad krypa fram. Den lade sig fort och den känns riktigt bra.

Organics by Sara Oil Serum sensitive skin 30ml finns hos Bodystore för 379kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *