Maybelline sky high tinted primer
Maybelline sky high tinted primer

Maybelline sky high tinted primer är en primer som ska användas före mascara men går även att använda utan. Den ska ge fransarna 1,5gånger mer volym och ökad längd utan att irritera känsliga ögon.

Hur ska den då användas? Den ska appliceras på rena fransar och torka. Maybelline rekommenderar att du följer upp med Sky High Washable mascara men jag tror att vilken mascara som helst fungerar. Om du vill kan du även hoppa över mascara.

Finns det några spännande ingredienser i Maybelline sky high tinted primer? Ceramider och B5-vitamin ska vårda fransarna och få dem att känna mjuka samtidigt som de förlänger och fyller ut fransarna.

Recension Jag var lite skeptisk till den här men jag fick den i en goodiebag och tyckte att det kändes slösaktigt att bara låta den ligga och skräpa. Nu är det dags att erkänna hur fördomsfull jag kan vara för anledningen till att den fått ligga bortglömd är att jag trodde den var vit som många primers var för länge sedan.

Förpackningen är inte mycket att säga om, det är en vanlig mascaratub med en ok design.

Applikatorborsten är smal vilket gör det enkelt att komma åt ordentligt och vill man jobba fram volym är det viktigt att komma åt alla fransar ordentligt.

Ensam ser den ut som en lättare vardagsmascara som sitter helt ok. Fransarna blir inte feta eller så som de kan bli av vissa vårdande mascaror. Jag har testat att applicera Sweed Cloud Mascara över den och tycker att det vart lite spindelbenseffekt men det finns fler mascaror att kombinera med. De blir definitivt längre och ser fylligare ut men jag vill ha fransarna lite mer separerade.

Maybelline sky high tinted primer finns hos Bangerhead för 154kr

Köpa igen? För tidigt att säga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *