Peel 2 Glow

Peel 2 Glow är ett kit som ska ge lyster. Det är en hemmabehandling som ger en lättare kemisk peeling. Den ska vara tillräckligt mild för att passa de flesta hudtyper vilket är bra på en hemmabehandling. Den här var med i goodiebagen från Qvi si 15 år.

Effekterna man får är en utslätning av rynkorna. Ojämn hudton och pigmenteringar ska förbättras samtidigt som huden blir mer plumpad. Som all exfoliering så ska den avlägsna döda hudceller och stimulera nybildandet.

Annons

En stor fördel är att en behandling tar ca 5 minuter. Man applicerar peelingampullen på rengjord hud och låter den sitta 2-3minuter innan man sköljer bort den och applicerar glowampullen och sen är man klar. Det finns lite olika varianter av den men jag har Brightening & killing som ska ge en fast och fyllig hudstruktur. Den ska även förbättra glowet och minska linjer.

Recension Förpackningen är så söt och är inte större än en tändsticksask. Något som förvånade mig var att det inte var med någon ampullknäckare i den. När man öppnar ampuller är det så otroligt lätt att man råkar sabba hela ampullen så jag vill alltid använda knäckare. Nu har jag en massa hemma så det var inte ett stort problem.

Annons

Texten är lagom stor för att inte blanda ihop ampullerna. Det följer även med några plasthattar som ska underlätta applicering. Jag är ytterst kluven till dem. Till peelingen fick jag fast den bra och upplevde att det var betydligt enklare att få ut allt ur ampullen. Till glowampullen trodde jag att hatten satt bra men när jag klämde till lite på den så gled den av ampullen och det kom glowserum på badrumsspegeln. Det kan finnas en anledning till att de inte följer med alla ampuller men de fyller absolut en funktion.

Peelingen är otroligt mild och det är lätt att glömma bort den och låta den sitta för länge med det är trots sin mildhet en syrapeeling och det är inget man ska låta sitta för länge om man är rädd om sin hud. Jag tycker att huden ser fräschare ut och då var jag väldigt sliten efter 5-6 timmar i bil och värk i ryggen så det var kanske inte det bästa tillfället att testa en ny produkt.

Annons

Glowampullen innehåller en generös mängd serum. Jag applicerade i omgångar och ändå räckte den till ansiktet, hals och dekolletage. Huden ser partyredo ut och det känns nästan hemskt att lägga sig efter att ha applicerat den. Ni skönhetsnördar som skriker rakt ut kan lugna er. Jag satte mig och skrev klart den här recensionen och städade lite innan jag lade mig i sängen så det inte skulle komma serum på mitt sidenörngott. Jag vill ha min hudvård i ansiktet och inte på sängkläderna.

Huden känns fastare och ser fräschare ut på morgonen och jag gillar effekten. Självklart såg jag ingen enorm skillnad på mina pigmenteringar men de sitter för djupt för att en mask ska kunna ha effekt.

Peel 2 Glow finns hos Svenska Skönhetsskolan för 99kr

Köpa igen? Nu känner jag inte till Svenska Skönhetsskolan så jag rekommenderar er att kolla upp dem om ni vill klicka på nätet. Det är ett prisvärt litet kit och det har bra resultat. Sannolikheten att jag köper det här kitet igen är större än att jag skulle köpa sheetmask. Jag är nyfiken på de andra kitet från dem också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *