Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata om att vi måste tänka mer på naturen? Ett litet steg du kan ta är att sluta tvätta sönder dina kläder. En mist fräschar upp och tar bort lukt. Du kan även ta bort fläckar med misten vilket gör att du inte behöver tvätta lika ofta. Jag är ju knappast den enda som råkat köra en dyr fin ulltröja lite för varmt i tvättmaskinen. Genom att du minskar ner på antalet tvättar håller dina kläder längre och du spar både miljö och pengar. Som skönhetsnörd använder jag mycket siden som är skonsamt för huden och det är ett ömtåligt material som ska vårdas med omtanke.

Pure Effect textile mist

Vissa tror att det bara är doft som man sprayar på för att maskera men Pure Effect textile innehåller en bakteriekultur som tar bort källan till obehaglig doft. För att få kläder och möbler att dofta gott är den parfymerad med en doft av gröna blad och gurka. Allt är biologiskt nedbrytbart.

Hur ska den då användas? På kläder är det bara att hänga upp plagget, spraya och upprepa om det behövs sen är det klart. Perfekt för känsliga material som siden, cachmere och dun. Även paljetter och fjädrar går att mista så nu vågar du använda dem dagligen om du känner för det utan att oroa dig över dyr kemtvätt.

Annons

Möbler och mattor ska självklart inte hängas upp på en galge men försök gärna om du vill. Samma gäller för rengöring, spraya och badda fläcken, och du gnuggar så kan du pressa in fläcken djupare in i textilfibern.

Om du vill ta bort fläckar ska du spraya direkt på fläcken och mot doft sprayar du lite längre bort och över hela ytan.

Pure Effect textile mist finns hos Pure Effekt för 295kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *