Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Reborn color save repair mask är en färgbevarande hårmask som ska stärka håret och är den första i världen som innehåller hyaluronsyra. Den ska även skydda håret mot kyla samtidigt som den återfuktar på djupet. TikTok fick ju många att applicera hyaluronsyra i håret och jag tycker verkligen att det gjorde skillnad.

Annons

För bäst effekt så tvättar du håret först med ett keratinschampo för rakt hår. Jag kommer använda Re born Color save shampoo innan jag applicerar Reborn color save repair mask från topparna och in till hårrötterna. Du kan kamma igenom håret medans masken verkar och den ska verka några minuter. Enligt mig är några minuter en perfekt tid för att skrubba kroppen och borsta igenom håret. De rekommenderar att du använder masken en gång i veckan.

Recension Burken är vacker och väger inte onödigt mycket. Den är gjord i plast.

Doften är underbar och påminner om en parfym som jag har men jag kommer inte på vilken just nu men uppdaterar om jag kommer på.

Konsistensen är härligt tjock känns djupt återfuktande.

Reborn color save repair mask finns hos Lyko för 299kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *