Slösöndag

Veckorna går fort nu och schemat är fullt så idag blev det slösöndag. Punkt 1 på schemat var sovmorgon och en lugn förmiddag följt av en sväng till gymmet. Jag hör ofta många klaga att de inte hinner med att ta hand sig själva så därför tänkte jag dela med mig av min snabba rutin för att ladda upp inför en ny vecka. Det här gjorde jag medans maten stod i ugnen.

Håret tvättades med Inoar Kalice Shampoo och fick verka medans jag tvättade kroppen med L’Occitane shower Oil. När det sköljts bort så applicerade jag Inoar Absolut Daymoist CLR Hårmask i hela håret och lät det verka när jag peelade kroppen med Marie Stella Maris Body Scrub och putsade lite lätt på hälarna med Moshi moshi mind fotfil. När det var bortsköljt så applicerade jag Sachajuan normalizing conditioner och rakade benen.

Annons

Ansiktet behöver också lite kärlek så jag tvättade det med Saga of Idun cleansing foam och lade en mask med Silicea Anti-aging creme mask. Masken fick verka när jag smorde kroppen med Grevinnans Rum green Apple lotion. För att låta masken verka smög jag in i köket och kollade till maten. Avslutningsvis blev det Saga of Idun Night cream och Saga of Idun Facial oil och Dr Belter eye lift complex. Du är väl med i tävlingen där du kan vinna en hel rutin från Saga of Idun?

Jag har visionen att hinna måla tånaglarna och smörja fötterna också men vi får se hur det blir. Just nu är de i neutral färg så det är ok om jag glömmer. Hur gör du för att ladda upp inför veckan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *