Redken Align 12
Redken Align 12

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Redken Align 12 är en stylingkräm som jag tydligen glömt att att skriva om. Det kan bero på att jag senaste tiden satsat på mer lockar men har nu en period där jag vill ha en slätare frisyr.

Det är en kräm som ska släta ut vågigt ostyrigt hår vilket jag har gott om. Håret är lika spretigt som mitt fokus. Den här ska alltså göra håret rakt när man fönar genom Redkens Anti-Frizz Technology som kontrollerar friss och gör håret mjukt och blankt. Det innehåller också värmeskyddande ingredienser.

För bäst resultat ska Redken Align 12 appliceras i handdukstorkar hår och fönas in. Vill du fönat resultat så kan du avsluta med rundborste och vill du riktigt slätt tar du istället plattången. Den fungerar även när håret lufttorkar men då kan du inte styra slutresultatet lika mycket.

Redken Align 12 har funnits hos Lyko för 249kr men verkar inte gå att köpa mer.

Köpa igen? Det går tyvärr inte annars hade jag kunnat göra det

Redken Align 12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *