RNW Der Clear Purifying micellar cleansing water

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

RNW Der Clear Purifying micellar cleansing water är en rengöring som inte ska torka ut huden samtidigt som den tar bort smink och överflödig talg och annat. Den ska skydda hudens barriär vilket är riktigt bra efter alla år med syror och peelingar i överflöd. Alla hudtyper ska kunna använda den inklusive de med känslig hud.

Den ska innehålla molekyler som tar upp smuts och oljor vilket gör att rengöringen blir mild. Rosmarinextrakt ska skydda och jämna ut huden. RNW Der Clear Purifying micellar cleansing water innehåller probiotika som är bra för vårt mikrobiom. Probiotika stärker huden och skyddar den.

Det är enkelt att använda den. Många använder bomullsrondeller men jag föredrar Wise rengöringspad. Ta lite micellärvatten på en rondell och torka av huden för att få bort smink. För dubbelrengöring så använder du en rengöring efter.

Recension Kan vi ta en stund och bara beundra förpackningen. Vi alla har väl ändå flaskor hemma? Jag tycker iden med refillkort är underbar. Det spar på naturen på så många vis. Den väger mindre och tar mindre plats vilket minskar transporterna och sen går det åt väldigt mycket mindre material till att tillverka den här än en flaska. Om du vill skippar du flaska och använder direkt ur påsen.

RNW Der Clear Purifying micellar cleansing water refill finns hos Lyko för 169kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *