Sapienic

Recension av mina testers från Sapienic – är de verkligen revolutionerande.

Sapienic är ett nytt märke som bygger på evolution. De är på ettt sätt revolutionerande men ändå traditionella eftersom deras produkter bygger på att stärka huden och återställa balansen. Under påsken passade jag på att använda lite prover för att se vad alla pratar om.

Läs gärna på deras hemsida för att få mer info. De har mycket tänkvärt att läsa om. I synnerhet nu när alla pratar om ”Sanningen om hudvård”

Vi tvättar bort mycket av hudens oljor och vissa hudvårdsprodukter orsakar obalans i huden. Vi hudvårdsnördar går ju lätt till överdrift med syror, triplecleanse och annat kul.

Den enda rengöring Sapienic har är makeupremover. Den är mild men tar ändå bort sminket över förväntan. De undviker eteriska oljor men jag tycker den har en lätt doft av munkar! 

Istället för moisturizer har de lipider. Lipiderna ska appliceras först vilket känns tvärtom eftersom du sedan ska använda serum. Lipiderna är som en mjuk olja och huden känns som ny efter ett tag! 

Eftersom jag testade under tiden som jag var i fjällen och knappt använde makeup så lät jag bli rengöring helt någon dag och bara sköljde med ljummet vatten. De dagar jag använde spf använde jag makeupremovern. 

Nu är det nästan lika kort testperiod som för SVT men jag tycker ändå att produkterna var riktigt bra. 

Alla produkter ska vara lämpade för känslig reaktiv hud och väldigt milda men effektiva. 

Favoriten bland proverna var Prime lipids phase1🤩 Serumet är 💕

Jag är också nyfiken på misten med pre och probiotika. Har ni hunnit testa något från dem?

Uppdatering, idag hade jag Eyeko Yoga waterproof mascara och testade att ta bort den med Sapienic Makeup remover. Jag masserade in removern och lät den sitta en liten stund innan jag tvättade bort den. Det mesta av mascaran försvann på första försöket. Ni som testat Eyeko Yoga vet kanske att den sitter där den sitter så jag är riktigt imponerad av Sapienic Makeup remover.

Serien kostar lite att köpa men nu har Lyko 20% på hudvård om du är sugen att testa ANNONSLÄNK

Ett svar på ”Sapienic testers”
  1. Jag kom på en negativ sak med proverna. Förpackningen är faktiskt riktigt dålig. Det är lätt att riva så man inte får ut något. Jag gav upp och la in en liten sax i badrummet.

Kommentarer är stängda.