-417 Serenity Legend Anti-oxidant hand Moisturizer är en riktigt bra handkräm. Den innehåller antioxidanter som är bra för huden. Doften är mild men god. Det är inte en doft som tar över utan är mer en liten fräsch hint. Jag ogillar att använda starkt doftande handkräm fast jag älskar dofter.

Den återfuktar bra utan att bli klibbig. -417 Serenity Legend Anti-oxidant hand Moisturizer är en riktigt bra handkräm och jag gillar verkligen lystern den ger på händerna. Mina händer gillar den här krämen.

Händerna brukar ju lätt glömmas bort och även händer åldras så jag gillar alla trevliga antiageingredienser i den. Det sägs ju att lättaste platsen att se någons ålder är just händerna.

Den innehåller 50 ml enda platsen jag hittar den på är minus 417s hemsida och den kostar ca 150kr för 100ml så det är ett bra pris på den här.

Om det ser ut som om någon tuggat på tuben så stämmer det. Hon hälsar att den inte hjälpte länge mot kliande valptänder.

Jag lovar att hon inte kom till skada av att sno min handkräm och vi bytte krämen mot en tuggleksak. Frågan är om den räknas som testad på djur nu?

Till er som kämpar med rynkkrämer så hälsar hon också att rynkor och valkar är gulligt om man är söt nog.