Mist Ansiktsvatten, toner Tester

Universkin M

Universkin M var jag nyfiken på och när en vän på Instagram inte gillade sitt så bytte vi. Även om jag älskar hudvård så har jag inte en obegränsad budget och då är det underbart att kunna byta så produkterna kommer till användning. Jag har ju testat en Universkin hudvårdsrutin och är väldigt förtjust i dem. Vill du göra en egen analys så ta kontakt med Fillers Institute Unverskin M är alltså en mist med serum i som ska lindra rodnad och klåda. Extra trendpoäng för att den ska skydda hudbarriären. Vår hudbarriär är otroligt viktig för en vacker hud. Den är så mild att även atopiker ska kunna använda den.

Annons

Som vi alla vet är en mist underbar för att fräscha upp ansiktet med under dagen. Den ska minska torrhetsrynkor, minska rodnad och lugna huden. Tillsammans så ger det en skön lyster. Du kan börja med att applicera den på rengjord hud och sedan fräscha upp under dagen. Det som är unikt med Universkin M är att det innehåller *P-komplex, läs mer om det längst ner på sidan. De biomimetiska peptiderna är toppen för huden och så förbättra funktionen i cellerna.

Recension Flaskan är snygg men man har lite svårt att se hur mycket som är kvar. Om du har beställt efter hudanalys så får du i och för sig ett meddelande när det är dags att fylla på.

Det allra viktigaste när man använder en mist är spruten. Det får inte komma i droppar för då kommer den sabba makeupen under dagen. Den här lägger sig som en fin dimma över ansiktet.

Huden får en direkt återfuktning och en lyster som håller i sig.

Universkin M finns att köpa hos utvalda salonger för 450kr

*P-komplex; ett koncentrerat komplex av 4 exklusiva biomimetiska peptider

Små syntetiska fragment av naturliga peptider, biomimetiska peptider fungerar som budbärare mellan celler och möjliggör optimal hudcellsfunktion.

P-complex är en unik blandning av tripeptid-1, trifluoracetyltripeptid-2, acetylhexapeptid-1 och acetyltetrapeptid-2 med kompletterande egenskaper. Den är kombinerad med camelinaolja i vår patenterade sammansättning för att främja hudförnyelse och föryngring.

Vi introducerar det senaste tillskottet i Universkins sortiment, en lugnande, skyddande och balanserande serummist som omedelbart hjälper till att lindra rodnad och klåda och bibehåller en hälsosam hudbarriär. Universkin M erbjuder omedelbar komfort till huden och hjälper till att återställa huden så den ser pigg och fräsch ut. Det minskar omedelbart torrhetsrynkor, tar bort rodnad och lugnar huden. Den lugnande effekten hjälper till att boosta hudens lyster. För alla hudtyper, ansikte och kropp, speciellt för: känslig, torr till mycket torr eller atopikbenägen hud. Samt hud som har en benägenhet att bli irriterad och får klåda.

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer är en dag och nattkräm som ska reducera rödhet i huden. Den ska återfukta och mjukgöra samtidigt som den stärker kapillärerna i huden, det gör blodkärlen mindre framträdande och får huden att se lugnare och jämnare ut. Alla hudtyper ska kunna använda den men framförallt ska den fungera för de med rosacea och ytliga kärl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *