Amelie Soie halo
Amelie Soie halo

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Amelie Soie halo är en produkt som jag inte visste hur mycket jag har behövt förrän jag testade den. Det är ett band som gör heatless waves medans du sover. Jag som redan älskar allt som du kan göra under tiden du sover dansar av lycka.

Vad är då så speciellt med Amelie Soie halo? Den är gjord i samma mjuka mikrofiber material som Amelie Soie Mini Beauty Towel och är ett hårband som man sätter på huvudet. Den går att tvätta i maskin på 40-60 grader och de rekommenderar tvättpåse för att få den att hålla länge. Som med nästan allt så bör du undvika blek och sköljmedel.

Förbered håret med att låta det bli nästan torrt innan du förbereder håret med saltvattenspray eller liknande. Borsta igenom håret och dela upp det i två delar. Vart du sätter halon är en smakfråga. Rulla håret runt halon och låt den helst sitta på över natten. På morgonen kan du applicera lite olja eller vilka produkter du vill och njuta av lockar.

Recension Nu är jag inte någon expert på hårstyling så jag förväntade mig att första testet skulle bli en katastrof. Mitt hår trasslar sig väldigt lätt och tar evigheter att locka så egentligen är jag inte helt lämpad att testa men även jag vill ju vara fin i håret.

Första försöket var succé! Jag slapp reda ut tovor i håret på morgonen och om du scrollar ner så ser du hur håret såg ut på morgonen när jag vaknade. För att få ett så rent test som möjligt hade jag tagit på mig Amelie Soie halo när jag tvättade bort sminket och håret var nytvättat utan några stylingprodukter. Det tog inte många minuter att snurra in håret i halon och den var bekväm att sova med dessutom. Jag brukar ha svårt för att ens ha håret i en snodd när jag sover men den satt bekvämt.

Nästa test så följde jag anvisningarna lite duktigare och sprayade håret med Antonio Axu sea salt spray. Håret behöll lockarna längre och vill du ha en frisyr som håller länge bör du behandla håret med spray men det behöver jag även göra när jag värmestylar håret.

Den får stora pluspoäng för en annan sak, en halo tar lite mer plats än en hårsnodd och är superbra att ha med när man reser. Nästa pressfrukost kanske jag till och med har lockar.

Amelie Soie halo finns hos Lyko för 199kr

Köpa igen? OMG jag var skeptisk när jag såg den på Hud & kosmetikmässan 2022 men har helt bytt åsikt. Den är underbar och jag funderar redan på en reserv

Ett svar på ”Amelie Soie halo”
  1. Hur stannar håret kvar i denna ? Har lockat med badrumsskärp o då har man ju en gummisnodd som sitter o håller kvar håret. Har googlat som en galning för att hitta en film på youtube men hittar bara hir man gör med strumpor o badrocksskärp😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *