c/o Gerd shine & volume conditioner

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

c/o Gerd shine & volume conditioner är ett hårbalsam som ska återfukta och göra håret lätt att reda ut utan att det blir tungt. Det ska passa även för kemiskt behandlat hår. Det är bäst för fina hårstrån vilket jag har så det här är något som kan passa. Jag tycker det är svårt att hitta balsam som återfuktar tillräckligt för ett lockigt hår utan att det blir tungt och platt. Det görs på naturliga ingredienser i Jokkmokk och utan det mesta som många försöker undvika.

Vad är det då som ska ge ett mjukt hårsvall i c/o Gerd shine & volume conditioner? Risstärkelse ska lägga sig som ett hölje runt hårstået och ge både volym och lyster. Hjortronfröolja tillför c-vitamin och näringsrika fettsyror. Doften kommer från hjortron, grapefrukt och vaniljexktrakt.

Recension Fullsizeflaskan är fin och jag har testat den på hotell. Pump är alltid smidigare än tub men jag hade ett kit med småtuber som jag fortsatte testet med hemma. Jag har inte kollat så mycket på deras hårvård eftersom jag förknippar dem mer med hudvård men en av grundarna har ju en bakgrund som frisör vilket gör att det borde hålla en hög kvalitet.

Jag har testat balsamet med c/o Gerd Cloudberry shampoo volume och jag tycker oftast om att hålla ihop serierna även om man absolut kan blanda märken och funktioner som t ex volymschampo och återfuktande balsam. Nackdelen med att testa schampo och balsam ihop är att det blir svårt att veta vad som har vilken verkan men så blev det nu. Schampot gör mitt hår betydligt mindre trassligt och jag upplever det som att balsamet smeker ut håret. När jag tvättat håret brukar det vara ett elände att reda ut det men det går betydligt lättare att borsta igenom efter tvätt.

Håret blir luftigt och lätt. Även när jag bara låter det självtorka har håret en härlig bounce. Stråna känns starkare och jag erkänner att det lockar att köpa en fullsize av både schampo och balsam.

c/o Gerd shine & volume conditioner finns i olika storlekar hos Lyko. 500ml kostar 329kr

Köpa igen? Det kan jag absolut göra. Jag kommer nog köpa det igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *