Inlägget innehåller annonslänkar till Life

Jabushe Intense moisture protection är en dag och nattkräm som ska lugna huden samtidigt som den förbättrar hudens fasthet och barriär. Den är som alla produkter från Jabushe vegansk och tillverkas i Sverige.

Vad innehåller då Jabushe Intense moisture protection? Nordisk tryffel ska ha en skyddande och lugnande effekt. Sheasmör bevarar hudens smidighet. Äppel och notextrakt återfuktar långsiktigt och förbättrar hudens fasthet och barriär. Notextrakt är något jag aldrig hört talas om men det är alltid spännande med nya ingredienser.

Recension Flaskan är som du ser inte en fullsize så det kommer ingen långsiktig recension. Formatet är toppen för resor och även för att att få en uppfattning om krämen fungerar bra.

Huden blir återfuktad och min hy kan ju reagera på mycket ibland men den här har fungerat bra. Jag har varit lite skeptisk mot Jabushe sen Jabushe 2 in 1 Cleansing Lotion och vart väldigt glatt överaskad och börjar förstå varför de är så stora som de är. Den här är prisvärd och bra.

Den absorberas snabbt och har en mildare doft än jag hade förväntat mig. Huden blir inte sådär oljig som den kan bli av krämer med sheasmör i.

Jabushe Intense moisture protection finns bland annat hos Life för 289kr, rea just nu 217kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *