Universkin Nexultra Baume multi-action

Universkin Nexultra Baume multi-action är ett lugnande balm som ska återställa hudens balans, barriär och naturliga skydd. Man ska använda den för att punktbehandla irriterad hud och minska inflammation. Jag ska använda den för att minska rodnad och irritation. Jag fick den rekommenderad när jag gjorde Universkin hudanalys

Annons

Den innehåller biometriska peptider och Omega-3 i en kombination som är patenterad. Den är utan en massa som kan orsaka irritation och självklart vegansk och cruelty fri. Eftersom den är vattenfri går den även att använda i kyla utan att skada huden.

Recension Tuben tar lite plats och är smidig att ha med på resor. Den pipettformade öppningen gör att man inte tar för mycket av den.

Annons

Huden lugnar sig fort och jag är nyfiken att se hur den tar ned rodnaden i mitt ansikte.

Doften är väldigt neutral på ett trevligt sätt. Många läkande krämer brukar ha en skum doft men den här är neutral.

Universkin Nexultra Baume multi-action finns att köpa när du gör en hudanalys

Köpa igen? Lite tidigt än men jag tycker om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *