We love the planet deodorant tror jag att låg I en månadsbox. Det är en vegansk, allergivänliga krämdeo som är gjord på naturliga ingredienser.

Många naturliga deodoranter använder sig av bakpulver som kan irritera huden. Den här har majsstärkelse istället och det ska även fungera för känslig hud. Jag har känslig hud och i synnerhet i armhålorna. Dessutom vill jag gärna ha aluminiumfri deo. We love the planet deodorant är gjord av 100% naturliga ingredienser som ska vara lugnande och fuktgivande. Den absorberas snabbt och täpper inte till porerna. Den består av bivax, kokosnötsolja och majsstärkelse.

Doften är mild men härlig. Den beskrivs som mjuk, sensuell och elegant. Det är kanske lite överdrivet men det är en trevlig doft. Den irriterar inte huden och jag känner ingen svettlukt. Jag blir förvirrad av produktbeskrivningen, den påstås vara vegansk men innehåller bivax. Lyko beskriver även att den inte innehåller bakpulver eftersom det kan irritera huden men i deras beskrivning står det att bakpulvret ska neutralisera dålig doft. Nu står det att majsstärkelsen ska vara lika effektiv som bakpulver. Jag har såklart kontaktat Lyko och återkommer.

We love the planet deodorant finns hos Lyko för 149kr