We love the planet deodorant tror jag att låg I en månadsbox. Det är en vegansk, allergivänliga krämdeo som är gjord på naturliga ingredienser.

Många naturliga deodoranter använder sig av bakpulver som kan irritera huden. Den här har majsstärkelse istället och det ska även fungera för känslig hud. Jag har känslig hud och i synnerhet i armhålorna. Dessutom vill jag gärna ha aluminiumfri deo. We love the planet deodorant är gjord av 100% naturliga ingredienser som ska vara lugnande och fuktgivande. Den absorberas snabbt och täpper inte till porerna. Den består av bivax, kokosnötsolja och majsstärkelse.

Doften är mild men härlig. Den beskrivs som mjuk, sensuell och elegant. Det är kanske lite överdrivet men det är en trevlig doft. Den irriterar inte huden och jag känner ingen svettlukt. Jag blir förvirrad av produktbeskrivningen, den påstås vara vegansk men innehåller bivax. Lyko beskriver även att den inte innehåller bakpulver eftersom det kan irritera huden men i deras beskrivning står det att bakpulvret ska neutralisera dålig doft. Nu står det att majsstärkelsen ska vara lika effektiv som bakpulver. Jag har såklart kontaktat Lyko och återkommer.

När jag gjorde en test av deon i 14 dagar så vart det ett totalt fiasko. Jag luktade svett varje dag och att ta en fast kräm som ska smörjas in i armhålan är inget jag uppskattar. Det känns kladdigt och jag tvättar händerna noga efter varje smörjning. När jag använder Wise deo fresh citrus så har jag trott att jag inte luktar svett men den här har motbevisat mig. Den klarar definitivt inte av att hålla borta doft de dagar som jag tränar på morgonen och det gör min vanliga deo så tyvärr kommer jag inte använda den här mer.

We love the planet deodorant finns hos Lyko för 149kr

Köpa igen? Nej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *