Wise Anti age serum lime flower & broccoli Oil är ett serum från underbara Wise. Det är veganskt, svensktillverkat och ekologiskt. Så långt det är möjligt försöker jag köpa sånt men i första hand måste alltid produkterna göra nytta. Det är ett serum som förebygger och slätar ut fina linjer samtidigt som det bygger upp huden fuktbarriär. Dessutom gör det huden len som sammet

Wise har på kort tid blivit ett favoritmärke.Jag kan fortfarande vara lite skeptisk mot ekologisk hudvård efter att ha köpt de tidiga produkterna som inte alltid var så bra. Det var länge sedan och idag finns det fantastiska produkter som är både ekologiska och naturliga.

Wise Anti age serum lime flower & broccoli Oil är för normal till mogen hud. Det ska återställa fukt och elastisitet. Broccolifröolja har en speciell sammansättning av fettsyror. Erukasyra är full av antioxidanter, mjukgör och ger lyster. Det innehåller också massor av antioxidanter och näring. 50 olika fettsyror som omega 3,6 och 9 mättar huden och bevarar fuktbalansen i huden. Det innehåller också vitamin a,b, d och e som är otroligt bra för huden. Tillsammans med olja från tistelfrön, solrosfrön, och mandel ger den huden lyster och en sammetslen känsla. Ni som är rädda för feta oljor kan andas ut för den här är en ”torr” olja som tas upp fort av huden.

Eteriska oljor vågar jag knappt nämna efter de senaste årens skrämselrubriker men rätt använt är eteriska oljor bra och gör en otrolig nytta. De ska användas med respekt och inte mixas hur som helst. Lindblomsoljan ska stärka bindväven, aktivera cellförnyelsen och vara milt dränerande på lymfsystemet. Frankincense är en klassiker som stärker hudens cellväggar, lugnar och förebygger brustna blodkärl.

Helst ska man använda serumet morgon och kväll. Två tre droppar räcker till ansikte, hals och dekolletage. Jag brukar använda det efter ansiktsvatten men före Wise Organic Skincare magic drops och avsluta med kräm. Slarva aldrig med att avsluta med kräm. På natten tipsade Gunilla på Wise om att man kan applicera repairing Beauty Oil eller Night balm rose över för att vakna till sidenlen hud. Jag ska testa det tipset vid tillfälle.

Wise Anti age serum lime flower & broccoli Oil 30 ml kostar 529kr

Köpa igen? Absolut, det ger lyster och fräschar upp

Beauty Shortlist Award 2021

Jag har ett samarbete med Wise eftersom de har så bra produkter. Ibland kan jag även erbjuda rabatter och är du salong så förmedlar jag gärna kontakt och hjälper dig att få ett bra utbud. Hör av dig så löser vi det. Jag finns i princip alltid tillgänglig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *