Apoliva brun utan sol lotion kropp
Apoliva brun utan sol lotion kropp

Apoliva brun utan sol lotion kropp är en brun utan sol för kroppen som går att använda dagligen och bygger upp färgen stegvis. Den är även återfuktande vilket gör den extra bra för daglig användning eftersom en vanlig bodylotion kan göra resultatet av brun utan sol flammigt. Du ska få en naturlig färg med den och det är ju det vi gärna vill ha när vi använder BUS, ytterst få strävar efter att bli orangeflammig.

Annons

Vad ska då ge en solkysst hud i den? Den har kombinerat DHA och erythrulose som tillsammans ska ge ett längre och bättre resultat. För att hålla huden återfuktad innehåller Apoliva brun utan sol lotion kropp glycerin, pantenol E-vitamin skyddar huden. Den innehåller inget solskydd men det har vi ju ändå när vi ska ut i solen. De som undviker parfymer får leta vidare, den här är parfymerad.

För att få bäst resultat ska du exfoliera huden regelbundet annars kommer den att fastna i torra partier och se ojämn ut. Planerar du att vaxa benen så gör det innan. Applicera på ren hud och jag tycker att resultatet blir bäst med applikatorhandske men du kan använda händerna. Det står i instruktionerna att den ska appliceras på återfuktad hud men inte om du ska använda bodylotion innan. Kom ihåg att tvätta händerna och låt den torka ordentligt innan du klär på dig.

Annons

Som du ser har jag inte utsatt benen för sol så mycket i år och därför är de otroligt bleka men jag vill ändå inte sola i onödan så därför ska jag testa denna ett tag. Nagellacket är Depend minilack i mörkgrön, myggbetten från turen till fjällen och övriga skavanker är följd av att jag lever och rör på mig.

Recension Tuben får full pott av mig, smidigt format och snäpplock. Ska de impa lite mer på mig får den börja med airless pump.

Konsistensen är som en fastare lotion och rinner inte. Den är lätt att hantera med både hände och applikatorvante och såklart blir resultatet jämnare med vanten.

Doften är trevlig och inte sådär äcklig som man fasar för med brun utan sol. Inte ens efter någon timme kommer doften utan den känns bara fräsch.

Redan efter första användningen ser man en brunare nyans på huden och resultatet blir intensivare ju mer man använder den. Jag är en slarver och glömmer att använda den dagligen så jag har använt ca varannan dag. Eftersom jag är en lat slarver så har jag inte använt bodylotion innan utan bara haft den som bodylotion utan att huden känts torr. Nu kanske jag överdriver för jag har använt en återfuktande duschgel.

Färgen blir jämn och det går att få ränder om man slarvar så lägg 1-2 minuter på att få ut allt jämt. Jag fick en lattjo kant vid fotvalvet. Fördelen när det är en färg som byggs upp är att även misstagen byggs upp så ev missar går lätt att korrigera.

Prislappen är otroligt låg i förhållande till resultatet och jag kan varmt rekommendera den..

Apoliva brun utan sol lotion kropp finns hos Apoteket för 89kr

Köpa igen? Inte just nu men den är helt klart prisvärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *