Australian Bodycare bodyscrub lemon myrtle

Inlägget innehåller annonslänkar till NordicFeel

Australian Bodycare bodyscrub lemon myrtle är en djuprengörande peeling med Tea tree oil. Den ska även minska finnar på rygg och rumpa. Genom att minska bakterier och få bort döda hudceller kan även klåda minska. Jag har tidigare använt Australian Bodycare Body Scrub Tea Tree Oil men ville variera mig. Som ambassadör för märket vill jag ju testa så mycket som möjligt från dem. Tea tree har en fräsch doft men kan bli för mycket. Den är vegansk och naturlig som de flesta produkterna från Australian Bodycare. Huden ska bli slät och få en ökad lyster. Eftersom den är återfuktande så passar den även för torr hy.

Vad är då unikt med Australian Bodycare bodyscrub lemon myrtle? Den innehåller extrakt från krossade aprikoskärnor för exfoliering. Nu är aprikoskärnor ett omtvistat ämne och aprikoskärneskrubb kan skada huden. Hur det förhåller sig med extrakt vågar jag inte säga men om du har känslig skör hur bör du vara riktigt varsam. Tea tree olja ska motverka bakterier som orsakar finnar. Citronmyrten är för mig en ovanlig ingrediens som ska bidra med c-vitamin och ge lyster och fukt!

Recension Tub med snäpplock är något jag gillar. I synnerhet på produkter som ska användas med blöta händer i duschen. Designen gillar jag med bladen, den matchar badrummet snyggt.

Doften är fräschare än originalet, tea tree har ju en källaraktig doft som man kan tröttna på. Citronen är fräsch. Som alltid med citron är jag rädd för att bli torr men det går bra.

Huden blir mjuk och polerad när man använder den. Som alltid ska exfoliering användas med omdöme och inte dagligen. Jag peelar ca 1 gång per vecka och oftast när jag gör hårinpackning. Bästa tricket med brun utan sol är ju att peela dagen innan och det brukar jag göra och avsluta med en riktigt rik kroppskräm

Australian Bodycare bodyscrub lemon myrtle finns hos Nordic Feel för 152kr just nu, ord 179kr

Australian Bodycare bodyscrub lemon myrtle

Uppfriskande doft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *