Inlägget innehåller reklamlänkar till Eleven

Bronza hydrating bronzing mist är ett nytt märke för mig men de verkar ha underbara produkter. Jag hittade dem på SBW2021 och ser fram emot att testa den här.

Den ska ge både glow och bronze. Misten är berikad med kokosvatten och antioxidanter för att återfukta huden på djupet. Det är alltså en hudvårdande brun utan sol mist! Färgen ska bli gyllene istället för Trumphorange. Färgen byggs gradvis för att få den där perfekt bronzade färgen med gyllene lyster som vi alla vill ha.

Den ska inte färga av sig och doften ska vara en diskret kokos istället för den där karakteristiska brun-utan-sol odören. Bronza hydrating bronzing går att använda dagligen och går att lägga in i din dagliga rutin.

Kom ihåg att spraya på en armlängds avstånd. Håller du för nära kommer resultat bli fläckigt hur du än gör. Låt misten torka in innan du lägger på smink eller hudvård. Som jag tolkar det kan du helt enkelt använda den som ansiktsvatten men med en paus mellan så att huden hinner absorbera misten innan du lägger på övriga produkter. Färgen kommer efter 24 timmar och som jag tidigare nämnt, gradvis.

Bronza hydrating bronzing finns hos Eleven. Just nu har de 20% rabatt 199 istället för 249kr

Köpa igen, lite för tidigt att säga än