Dr Belter Maxi Glow express hydro mask

Inlägget innehåller reklamlänkar men åsikten är ändå min egen

Dr Belter Maxi Glow express hydro mask och ampull

Dr Belter Maxi Glow express hydro mask ska som du säkert redan gissat ge lyster men även återfukta och strama upp huden. Den ska passa för alla hudtyper och ska även få porerna att se mindre framträdande ut. Det glädjer mig att de inte står i beskrivningen av den minskar porerna eller liknande för det är ju inte möjligt. Dr Belter har ju produkter som håller en hög kvalitet och de marknadsför sig seriöst. Deras Dr Belter Sleeping Beauty Mask är en av mina favoriter och den här är mer en festmask eller för tillfällen när man vill vara extra snygg.

Den är baserad på alger men innehåller även vår älskade hyaluronsyra och jojobaolja som återfuktar och plumpar. Förutom det så innehåller Dr Belter Maxi Glow express hydro mask bokknoppsextrakt och röllika. Röllika är antiinflammatorisk, lugnar och har en sammandragande effekt. Aloe vera lugnar och minskar rodnad. En ingrediens som jag aldrig hört om men älskar namnet på är Liftonin®-Xpress. Man hör ju liksom redan på namnet att de flesta som passerat 40 dansar av lycka och det är ett ämne som ska strama upp och vara i flera timmar!

Den är enkel att använda. Man ska applicera en generös mängd av den på rengjord hud 2-3 gånger per vecka. Låt verka 15 minuter och lös upp den först med fuktiga fingertoppar och ta bort med tvättsvamp eller en rengöringspad. Avsluta med ansiktsvatten som klappas in och självklart serum och kräm. Vill du maximera glowet lägger du på en Dr Belter Intensa No 10 MaxiGlow ampull efter rengöringen. De är fantastiska ihop.

Dr Belter Maxi Glow express hydro mask finns på utvalda salonger och hos Dr Belter för 475kr

Köpa igen? Ohlala det kan jag definitivt göra. Den är magisk

Dr Belter Maxi Glow express hydro mask

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *