Dsmile´s Koltandborste i Bamboo är en lite miljövänligare tandborste. Bambu växer fort och kräver minimalt med vatten. Jag gillar att hitta miljövänligare alternativ till plast. En bra tandborste är väldigt viktigt i en bra skönhetsrutin och jag vill alltid ha en riktigt bra tandborstning. Tandkräm med aktivt kol har jag använt tidigare men inte en tandborste med aktivt kol.

Annons

Recension miljövänligt hoppas jag att alla väljer i första hand och jag blir glad att det finns ett stort utbud nu.

Tänderna känns otroligt rena och jag tycker mina ser lite ljusare ut efter några dagar. Ett strå släppte första gången jag använde min men det har bara hänt en gång

De svarta stråna har aktivt kol i sig och det ska både ha en blekande effekt och motverka dålig andedräkt. Självklart tar Dsmile´s Koltandborste i Bamboo även bort orenheter och plack.

Tandborsten räcker i 3 månader. Nu ska en tandborste alltid bytas var 3e månad men det hoppas jag att du redan visste.

Dsmile´s Koltandborste i Bamboo kostar 28kr hos DSmile

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *