Tänder Okategoriserade

Dsmile´s Koltandborste i Bamboo

Dsmile´s Koltandborste i Bamboo är en lite miljövänligare tandborste. Bambu växer fort och kräver minimalt med vatten. Jag gillar att hitta miljövänligare alternativ till plast. En bra tandborste är väldigt viktigt i en bra skönhetsrutin och jag vill alltid ha en riktigt bra tandborstning. Tandkräm med aktivt kol har jag använt tidigare men inte en tandborste med aktivt kol.

Annons

Recension miljövänligt hoppas jag att alla väljer i första hand och jag blir glad att det finns ett stort utbud nu.

Tänderna känns otroligt rena och jag tycker mina ser lite ljusare ut efter några dagar. Ett strå släppte första gången jag använde min men det har bara hänt en gång

De svarta stråna har aktivt kol i sig och det ska både ha en blekande effekt och motverka dålig andedräkt. Självklart tar Dsmile´s Koltandborste i Bamboo även bort orenheter och plack.

Tandborsten räcker i 3 månader. Nu ska en tandborste alltid bytas var 3e månad men det hoppas jag att du redan visste.

Dsmile´s Koltandborste i Bamboo kostar 28kr hos DSmile

Relaterade inlägg

Vårgarderob

Idag skiner solen och jag börjar längta till vår och sommar 🥰 Jag tycker om när man tar fram vårgarderoben och börjar planera för sommaren. Så passande då…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids är en uppstramande ögonkräm som ska ge ett tillfälligt lyft åt hängande ögonlock. Effekten ska synas direkt! Ni vet ju kanske min inställning till olika tester. Jag bryr mig inte i om en produkt är testad om jag inte får veta resultatet men den här har dokumenterad effekt och sånt gillar jag! Vetenskap är fantastiskt.

Verso Body oil cleanser

Verso Body oil cleanser

Verso Body oil cleanser är en lyxig skummande oljerengöring för kroppen som ska exfoliera och ge näring. Självklart innehåller den en massa godsaker som ska ge en slät och mjuk hud. Verso har många spännande och genomtänkta produkter. De har en noggrann forskning bakom varje detalj i produkterna och det märks. Verso Super C Serum är ett av mina favoritserum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *