Green Beauty Day
Green Beauty Day

Green Beauty Day är en mässa för grön skönhet. I år håller den till på Grand Hôtel. Det är ett passande läge för mässan eftersom naturliga produkter verkligen kommit in i finrummet och har en underbar elegans. Mässan arrangeras av NOC Sweden och Online Health Group och bjuder på en mix av intressanta föreläsningar, trender inom skönhet och hälsa och givetvis gröna produkter till bra pris. Mässan vänder sig till alla även om fredagen är för branschen så var alla välkomna på lördagen.

Inte helt otippat fanns det många underbara utställare med effektiva produkter som är bra för människa och natur. Fredagen avslutades med prisutdelning till gröna produkter som utmärkt sig under året. Organic Beauty Award 2024 finns i ett eget inlägg. Det var även modevisning med modeller från Golden Age Models som visar att vi inte slutar vara vackra bara för att vi blir äldre. Håret fixades av Herb Hub som har naturliga hårvårdsprodukter och även min favorit Herb Hub Färgschampo. Makeup på modellerna gjordes med ekoprodukter från Zao

Zao har inte bara naturligt smink. De har även ett refillsystem som är toppen. Nathalie höll ett intressant seminarium om hur refillsystemet fungerar och presenterade även Zaos nya hudvård.
Marc Birch gjorde hårbottenanalyser och det var så spännande att se skalpen på djupet. På bilden syns underbara Jeanette som är otroligt kunnig inom beauty. Min analys var så intressant att jag glömde att fota.
Finska I’m Nordic Eco hade förutom bra produkter ett intressant seminarium om hur företaget grundades av en doftöverkänslig person och hur de tog fram produkter som var utan syntetiska dofter men ändå var effektiva. Otroligt inspirerande att höra hur de noggrant tagit fram produkterna.
Tony Irvings ”Ett bättre jag” handlade om hur han i den utseendefixerade dansbranchen började tänka på vad alla krämer och behandlingar gör mot kropp och natur. Äntligen fick jag ihop hans koppling till Sweden Eco och är inte bara ett ansikte i deras marknadsföring utan involverad i produktutvecklingen. Det som fastnade mest i mitt minne var tanken på vad våra kroppar och produkter gör mot naturen.
Annons
Green Beauty Day

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *