Grown Alchemist Instant smoothing serum
Grown Alchemist Instant smoothing serum

Inlägget innehåller annonslänkar till Eleven.se

Grown Alchemist Instant smoothing serum är ett återfuktande serum som ska ge ökad lyster och en spänstig hud. Jag har tyckt om märket länge och när jag var på Grown Alchemist lanseringslunch vart jag ännu mer intresserad av det. Mixen natur och forskning är ju något jag verkligen gillar.

Den ska masseras in i huden efter rengöring och går att använda morgon och kväll.

Vad innehåller då denna skönhet? Grown Alchemist Instant smoothing serum innehåller ett brett spektrum av hyaluronsyra i olika molekylvikt jobbar på ytan och även på djupet. Molekylstorleken har stor betydelse när vi pratar om hyaluronsyra eftersom den når på olika djup.

Recension Jag tycker om Grown Alchemist stilrena design och det här är inget undantag. Deras flaskor passar så fint i badrummet. Pipetten känns fräsch och det är lätt att få upp en lagom mängd produkt.

Antingen har jag tappat doftsinnet eller så har den här en väldigt neutral doft. Jag känner inte någon doft alls.

Kom ihåg att det här är en kvalitetsprodukt och lite räcker länge så ta lite och addera hellre. Första gången jag testade så räckte det gott och väl även för hals och dekolletage. Konsistensen är lite fastare än vatten och absorberas snabbt i huden.

Vill du verkligen ha wow-effekt så är kombinationen Nip Fab glycolic Scrub Fix och det här serumet magi!

Huden ser plumpad och fräsch ut och jag tycker verkligen att det här är ett fantastiskt serum. Nu förstår jag att många protesterar över prislappen men det här når toppklass av hyaluronserumen som jag testat. Har du en ansträngd budget så finns det andra hyaluronserum men det här är en underbar vardagslyx. Som med alla serum ska de användas och njutas av för att göra nytta. På en hylla i ditt badrum kommer den inte göra någon nytta för din hud.

Grown Alchemist Instant smoothing serum finns hos Eleven för 699kr

Köpa igen? Det kan jag göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *