Holistic D3 vitamin 2000
Holistic D3 vitamin 2000

Holistic D3 vitamin 2000 är en vitamin som de flesta av oss i solfattiga sverige behöver i synnerhet under vintern. Nu är det inte just Holistics D-vitamin utan D-vitamin generellt som de flesta forskare visat att vi behöver. D3 bildas även naturligt när vi vistas i solen men under vintern lyser solen mest med sin frånvaro.

Vad gör då d-vitamin för nytta? Det håller immunförsvaret i balans, musklerna och benstommen i balans. Även våra tänder behöver d-vitamn för att fungera normalt. Många upplever att de dessutom blir piggare av d-vitamin och det vill vi väl alla vara.

Kapseln är gjord av cellulosa och är därför vegansk men d-vitaminet utvinns ur fårullsfett. Låter inte helt aptitligt men som jag alltid säger, jag föredrar att man tar vara på hela djuret om vi ändå ska hålla på. Ull går ju att få fram från levande får men det är svårt att säga om Holistic D3 vitamin 2000 är vegansk så det överlåter jag till proffsen.

Det är en fettlöslig vitamin och därför bör du ta den med fet mat. Nu behöver det inte vara en portion flottiga pommes med bea utan typ ett ägg eller liknande är lagom. Som alltid måste du starta med en bra kost om du ska någon nytta av kosttillskott. Vilken dos du ska ta är ofta individuellt och Holistic rekommenderar 1 kapsel om dagen. Många rekommenderar mer men jag är ingen expert så jag håller mig till rekommenderad dos. För att du ska få maximal effekt ska du även komplettera med magnesium och K2. Har du låga magnesiumvärden aktiveras inte d-vitaminet i kroppen. K2 hindrar kalcium från att lagras in blodkärlsväggarna.

Recension Burken är inte den snyggaste jag sett men fyller sin funktion. Övriga familjen ser den inte som för feminin.

Smaken är neutral och jag tycker den är lätt att svälja. Jag tar en tillsammans med Nutrivöre beef liver och Health Royal’s Hair Beautification. När jag äter dem upplever jag att jag är piggare. Det är svårt att uppskatta hur bra immunförsvaret fungerar men jag har klarat mig relativt bra från förkylningar och liknande.

Holistic D3 vitamin 2000 90 kapslar finns hos MEDS för 129kr

Köpa igen? Absolut, när jag skrivit klart det här inlägget insåg jag att jag redan ätit några burkar men den gamla designen på burk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *