Hudanalys
Hudanalys

När jag besökte Polska ambassaden Natural beauty Poland så fick vi även göra en hudanalys med Studio Green vilket jag såklart gjorde. Många är lite rädda för att göra en analys medan jag ser det ett tillfälle att kolla om man kan justera sin rutin för att nå de resultat man vill. Vid min ålder är inte rynkor en överraskning och solskadorna kommer från ungdomens okloka val i form av att hoppa över solskydd och överdrivet solariesolande men jag fick ändå goda råd.

Annons
Eftersom jag tidigare på dagen testade Gilda Liljeblad TPRX hade jag bara ögonmakeupen kvar. I kraftig belysning ser huden ut såhär. Lite förstorade porer runt näsan och blank i t-zonen
Solskador som är på väg, området runt ögonen är som tidigare nämts sminkat.
Annons
Kärl och rödhet syns här, läpparna är nog även pga att jag tatuerat läpparna

De samlade råden jag fick för att få en bättre hy var att använda krämer som hindrar fukten från att dunsta. Jag vågar även vara ute tuffare med peeling men inte gå lös så barriären skadas. Om jag lyckas hitta produkter som förhindrar fukten från att lämna huden bör jag även slippa se ut som på näst sista bilden på vintern. En bonus blir att rynkor och fina linjer kommer framträda lite mindre tydligt.

Här ser ni stjärnan som gjorde analysen. Bor du i Örebrotrakten så passa på att besöka hennes salong. Hon verkar kunnig och lugn utan att ge pekpinnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *