Stay well har prisvärda veganska och klimatneutrala produkter. De har nyligen släppt djurmasker

Jag har tidigare testat Stay well handmask repairing & firming, Stay well pomegranate hydrate & firming och Stay Well footmask healing & purifying. Nyheterna under kvällen var att maskerna är komposterbara och veganska vilket jag uppskattar. De har även tagit fram hudvårdslinjer med en enhetlig prissättning och en bra tanke.

It´s Skin är utvecklat av dermatologer och Koreas ledande hudvårdsmärke. De har släppt en retinolserie och serum

It´s Skin är ett märke som jag varit nyfiken på men vad jag vet har jag inte testat något från dem. Trots mängderna med produkter som jag testar finns det alltid nytt att upptäcka.

Padsen är otroligt läkande och lindrar snabbt

Tillsammans arrangerade de en trevlig after work där vi fick möjlighet att klämma på deras nyheter och höra mer om dem.

Produkterna finns bland annat hos Lyko

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *