Vanity Clinics

Vanity Clinics har funnits ett tag i Kista men nu har de utökat och finns även i Solna Business Park. De är en klinik som sätter kunden i centrum och har de senaste behandlingarna inom estetisk apparatur. De har legitimerade & certifierade läkare, sköterskor och auktoriserade hudterapeuter. Som alltid blir jag så glad att se salonger som är noggranna med att ha utbildad personal och jag hoppas att även du är noggrann när du väljer salong.

Annons

De har verkligen toppklassbehandlingar för både ansikte och kropp. Jag fick inbjudan till deras presslunch men kunde tyvärr inte komma så jag fick en egen liten presentation av deras lokaler. Redan i receptionen ser man att det här är en klinik med hög klass och kunden i fokus.

De har delat upp rummen efter funktion så att det som behövs finns i rummet och rummet är anpassat efter varje behandling. Självklart fanns konsultation och hudanalys redan efter receptionen och en bra analys är basen för att få de resultaten som man vill ha.

Rummet mot brännskador, ärr och bristningar

De har ett brett utbud av kroppsbehandlingar också och kan även behandla celluliter effektivt

Saknas på bilden gör LPG-maskinen men givetvis stod den i kroppsrummet

Självklart kan man göra fillers och botox på kliniken och det har de också ett anpassat rum för. Helt enkelt en klinik med hög klass, de senaste behandlingarna och bra utbildad personal. Jag kommer definitivt besöka dem för en behandling vid tillfälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *