New Nordic skin care collagen filler

Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS

New Nordic är ett av alla märken som var med på Stockholm Beauty Week 2022. Jag har sett märket tidigare men nu ska det testas ordentligt. Kollagen sägs ju ge en spänstigare och slätare hy och det vill jag verkligen ha.

New Nordic skin care collagen filler är ett marint kollagen med granatäpple, tomatextrakt, astaxantin och ceramider. I hudvård använder jag några av ingredienserna men som vi redan vet så börjar skönhet på insidan. Om du inte har byggstenarna inifrån så är det svårt att få önskat resultat av krämer.

För att kroppen ska kunna bilda kollagen så behövs även c-vitamin. C-vitamin har många andra bra egenskaper för kroppen men i det här tillskottet är det primära att skydda cellerna mot oxidativ stress

New Nordic blomsterklänning
Går det annat än älska blomsterklänningen?

Nu finns det många som hävdar att det är meningslöst att äta kollagen eftersom magen bryter ner det men jag tänker ändå testa New Nordic skin care collagen filler och se om det blir någon skillnad. När jag tränar tycker jag att jag kan ta i lite till när jag äter kollagen och även rörelse är viktigt för att få en vacker hud. Johanna Bjurström Skönhet inifrån och ut tog också upp vikten av rörelse för att få en vacker hud.

New Nordic skin care collagen filler

I början ska du du ta 4 tabletter om dagen av New Nordic skin care collagen filler i samband med måltid under 8 veckor och sedan minska till 2 om dagen. Jag kommer ta 2 till frukost och 2 vid middag de första veckorna och sedan gå ner till 1 till frukost och en vid middagen.

Mixen c-vitamin och kollagen stöttar varandra och naturliga örter är som ljuv musik i mina öron. Granatäpple är min favorit i alla former och tomat är ju en hälsobomb. Ceramider är en stor favorit hos mig. Jag åt det ett tag och hade tänkt mig få en spänstig hud och starka muskler men säg den dröm som inte har något litet moln. I all iver över att få vacker hud hoppade jag glatt över innehållsförteckningen och åt 4 tabletter om dagen. Jag mådde sämre och sämre och kunde inte begripa tills jag kollade innehållet och hittade veteextrakt. Veteextrakt innehåller massor av bra näringsämnen om man tål gluten. Nu gör jag tyvärr inte det så jag fick en dubbeltest av den här. Vissa hävdar att glutenintolerans kan gå över och att man ska testa regelbundet och det har jag nu gjort och insett att det inte gått över. De flesta säger att glutenintolerans inte går över så det behöver vi inte starta en debatt om.

Innehållet är som sagt fantastiskt och jag tror att man kan se en synbar förändring när man äter den här.

New Nordic skin care collagen filler finns hos MEDS för 185kr just nu. Ord 269kr

Köpa igen? Tyvärr inte men tar de bort veten så kommer jag köpa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *