Stay Well bubble mask charcoal är en produkt som jag saknat! Det är en bubblande djuprengörande mask som ska lugna och balansera sebumproduktionen. Det har ju funnits förr men de flesta innehöll pfas och slutade säljas. Det är en härligt känsla med bubblorna i ansiktet och det blir rent. Den är även nominerad i årets sheetmask i Stockholm Beauty Week award 2022

Masken ska appliceras på rengjord hud och eftersom den ska tvättas bort lägger jag inget serum under. Förutom kol innehåller masken apelsin och citronextrakt som ska balansera talgproduktionen. Papaya och sockerrörsextrakt exfolierar och jämnar ut hudtonen. Kollagen och hyaluronsyra ska ge huden en matt och slät yta.

Nu är jag sämst på att bara vara och tycker det är skönt att hålla på med mobilen medans jag lägger maskn. Stay Well bubble mask charcoal och glasögon är inte en toppenkombo. Bubblorna jäser och med glasögon över masken så rinner det vätska i ögonen. Den svider lite om ni undrar så lägg bort glasögonen och meditera en stund istället.

Doften är lite tvålig och det blir ett ganska tjockt lödder att tvätta bort när masken ska bort. Jag var lite sugen att ta min Foreo till hjälp för att få bort allt och det kan nog vara en god ide om du vill boosta djuprengöringen

Efter masken applicerade jag Saga of Idun serum, Saga of Idun Night cream och Saga of Idun Facial oil

Stay Well bubble mask charcoal finns hos MEDS på rea nu 23,35 ord 31kr

Köpa igen? Den är kul så det kommer jag nog göra även om man överlever utan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *