Hudvårdsrutin Ansikte Ansiktscreme Anti-age Lugnande Lyster Okategoriserade Pigmenteringar Rengöring Serum Spf Spf-ansikte Tester

Universkin hudvårdsrutin sammanfattning

En tid har jag använt en komplett hudvårdsrutin från Universkin. Nu är det dags för mig att göra en sammanfattning av mina tankar om rutinen. Ni som följer mig på Instagram måste ha börjat undra om jag inte borde döpa om mitt konto till hårvårdstest eller något eftersom jag känt att det är bäst att utvärdera i lugn och ro innan jag kommer med en recension. Som tur var har jag kunnat skriva om någon kräm som jag redan tidigare testat så inte alla gav upp men jag har alltså i princip bara använt Universkin under hela testperioden.

Annons

Själva Universkin hudanalys var en intressant upplevelse där jag fick ifrågasätta många av mina problem med hyn. Ett utslag ibland klassas inte som akne och ett litet ärr som mest syns på foton kanske inte är något att bry sig i. Jag tyckte att det var skönt att tänka till och se vad deras AI kom fram till och sedan få allt analyserat av ett proffs som tog en skräddarsydd rutin till mig. Som många andra beautynördar så händer det ju att man klickar hem lite vad man själv tror att passar så det känns skönt att få ett paket som ska passa speciellt för mig och slippa felköp.

Annons

Serumen har en hållbarhet på 2 månader så du ska använda allt när du har öppnat produkterna. Som med all hudvård kommer resultaten stegvis och man vänjer sig fort. Jag har tyckt att den inte gör så mycket fast jag gått runt osminkad nästan hela sommaren. Vissa dagar har jag använt Rebiome ReFence Tinted Sunscreen Spf30 som har lite färg men inte mycket mer. När jag hade fått slut på alla serum började jag märka att jag störde mig på min ojämna hudton och upplevde huden som flammig. Slutsatsen man kan dra är att rutinen har minskat på både rodnad och ojämnhet men eftersom skillnaden smyger sig på har jag inte tänkt på det.

När det gått lite mindre än 2 månader får du ett mail och sms från Universkin med en påminnelse om att dina produkter snart är slut och om du vill kan du förnya hela kitet online. Du kan även göra en ny analys och få andra anpassade produkter för dig. Huden är ju levande materia som hela tiden förändras och jag skulle nog valt att göra en ny analys

Pris för rutinen låter självklart högt när man köper varje produkt samtidigt men om du kollar på varje produkt så ligger priset på en ganska normal nivå och med tanke på att serumen skräddarsys efter varje kund så kan jag leva med att de ligger lite högt i pris. Jag har dyrare serum som inte är skräddade efter mig

Som alltid måste jag ju avsluta med om det är något jag kan köpa igen? Tveklöst JA

Relaterade inlägg

Vårgarderob

Idag skiner solen och jag börjar längta till vår och sommar 🥰 Jag tycker om när man tar fram vårgarderoben och börjar planera för sommaren. Så passande då…

Vichy the Red lab

Inlägget innehåller annonslänkar till DOZ Apotek Vichy the Red lab var en kväll då vi fördjupade oss i hudvård. Vichy är ju ett märke som har mineraliserat källvatten…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Empowered by Beauty 2023

Empowered by Beauty 2023 hölls på vackra Hotel at Six i Stockholm på Internationella kvinnodagen och biljettintäkterna gick till Dermaromes CSR-program DermaCare som är ett projekt som stöttar…

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *