Wise Organic Skincare Deep cleansing milk ska passa alla hudtyper i synnerhet känslig hud. Jag fick den på Stockholm Beauty Week 2021 när jag träffade Gunilla Brunell. En bra rengöring är basen i en bra hudvårdsrutin. Utan det spelar det ingen roll vad du använder.

Rengöringen är framtagen tillsammans med Axelssons dåvarande huvudlärare. Wise Organic Skincare Deep cleansing milk är speciellt framtagen för att passa vår tunna hudtyp och nordiskt klimat. Den ska ta bort smuts och smink effektivt utan att skada huden eller klimatet. Om du har mycket makeup kan du behöva rengöra två gånger. Använd gärna med tvättlapp. Vattenfast mascara får du använda annat för. Rengöringen bevarar hudens fuktbalans och balanserar talgproduktionen. Det gör att hudens immunförsvar bevaras.

Annons

De får pluspoäng för flaskan. Snygg stilren design. Plastflaskan väger lite. Pump är alltid fräscht och håller produkten bra längre samtidigt som man ofta tar rätt mängd. På bilderna framträder inte guldet så fint som det gör i verkligheten. Den får absolut stå framme i badrummet.

Använd ca 1/2 tesked rengöring och fördela den över ansikte och hals. Tillsätt vatten och massera från dekolletage till pannan. Skölj av med tvättlapp eller svamp. Använd pH-neutraliserande ansiktsvatten innan serum och kräm

Första intrycket är positivt. Doften är mild men härlg. Det är en krämig konsistens och huden känns ren. Den torkar inte ut och är lätt att få bort.

150ml Deep cleansing milk kostar 289kr

Har fått betyget 5 getingar i Expressen.
Har nominerats till bästa rengöring i Organic Beauty Awards

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *