Wise Magic Drops

Wise Organic Skincare magic drops är ett ekologiskt fuktgivande serum . Jag blir så glad att det finns så många ekologiska och effektiva produkter. Dessutom älskar jag deras nya design. Det känns som ett riktigt bra märke. De satsar på vetenskapligt bevisade, ekologiska produkter. Deras marknadsföring är befriad från skrämsel. Jag gillar företag som berättar vad deras produkter innehåller och ska göra och inte skryter om vad de inte innehåller.

Nominerad till årets produkt i Organic Beauty Awards 2021

Magic drops är ett svalkande serum som ska strama upp huden. Den aktiva ingrediensen är hyaluronsyra som ska kunna binda upp till 1000 gånger sin egen vikt. Genom att den den fyller fuktdepåerna i dermis slätas huden ut. Hyaluronsyra är dokumenterat bra på att återfukta även i kliniska studier.

Annons

Serumet ska bygga upp fuktbalansen i huden och ge lyster. Den är så mild att du även kan använda den under ögonen. Runt ögonen slätar den också ut och stramar upp.

Flaskan är underbar. Den är i en lätt men stabil plast. Den är tillräckligt stilren och snygg för att få stå framme. Pump är alltid min favorit. En pump är hygienisk och lätt att dosera med.

Serumet är verkligen drygt. Jag tog två pump och det räckte till ansiktet och halsen. Det doftar ingenting och känns bra.

Applicera på rengjord hud före kräm.

Magic drops kostar 329kr

Köpa igen? Ojojoj här snackar vi kärlek på flaska. Jag har använt upp några och älskar den! Det här är verkligen en solklar favorit som jag älskarhttps://click.adrecord.com/?c=141853&p=1390

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *