Zenz shampoo deep wood no 07Zenz shampoo deep wood no 07

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Zenz shampoo deep wood no 07 ska göra håret återfuktat, starkt och vitalt oavsett hårtyp men är bäst för oss med lockigt torrt hår. Det ska även vara bra om man har problem med hårbotten. Det ska stärka och göra håret glansigt.  

Vårt hår liksom vår kropp mår bra av vitaminer och mineraler och det här tillför det samtidigt som fukt och vårdande ämnen Som en bonus ska det stärka hårbotten och hårsäckar vilket ger ett starkt friskt hår hela vägen. Ingredienserna är ekologiska och dofterna är från sandelträ, cederträ, patchouli och myrra. Passa på att njuta av doften och ge din kropp lite aromterapi i duschen.

Recension Tuben känns lämplig att ha med på resor. Den klarar sig omild hantering utan att spricka och har dessutom ett praktiskt lock så man slipper stå med blöta fingrar och skruva med locket.

Doften känns neutral och färgen är helt klar. Jag tycker det känns fräscht med genomskinliga schampon.

Det här har fått ett varierat test. Första gången testade jag det i stugan där vattenkvaliteten är otroligt hög och mitt hår brukar må riktigt bra där med nästan vilket schampo som helst. Nästa gång använde jag det på spa. Båda gångerna tyckte jag att det gick åt mycket schampo och att håret kändes strävt. Nu lät jag håret självtorka i stugan och på spa använde jag fönen i omklädningsrummet. Självklart kommer det även testas hemma med min favoritfön

Efter varje tvätt är håret trassligare än det brukar vara oavsett vart jag har tvättat håret. Nu har jag känt efter noga innan balsamet eftersom det ska göra håret lättare att reda ut. Även efter balsamet har mitt hår varit tovigare än vanligt fast jag tvättar precis lika som med alla andra sorter. Tipset jag fått är att applicera schampo i skalpen bara och jobba in det försiktigt. Jag tvättar också håret två gånger med en liten mängd schampo.

Bäst vart håret när jag tvättade det hemma, virade upp det i en turban och fönade med Dyson men det känns ändå lite strävare än jag trivs helt med. Vill man sträv volym är det här rätt kit.

Hur var det med glansen då? Jag tycker håret får en fin glans och lyster som jag gillar. Jag hade bara önskat lite mer mjukhet och en lenare känsla på håret men det är ett helt ok schampo.

Zenz shampoo deep wood no 07 50ml finns hos Lyko för 115kr

Köpa igen? Jag är tveksam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *