Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Bruns products Deodorant No8 Frisk Cypress är ännu en av vinsterna från paketet jag vann i Stockholm Beauty Weeks vinnarintervju. Den är nominerad till årets kroppsprodukt 2021. Jag var riktigt skeptisk när jag kände doften första gången men gav den en chans. Nu är det en solklar favorit på morgonen. Den ska enligt Brun dofta mynta, trä och örter. Jag håller med om trä och örter men tycker det är mer åt eukalyptushållet. Doften är stark när du applicerat deon men den blir helt neutral på någon minut. Det är fräsch doft så det gör mig absolut inget att den doftar starkt men jag har till och med bett andra lukta och den är doftfri när den torkat och krockar inte med någon parfym.

Bruns products Deodorant No8 Frisk Cypress är ännu en av vinsterna från paketet jag vann i Stockholm Beauty Weeks vinnarintervju. Jag var lite skeptisk när jag kände doften första gången men gav den en chans. Nu är det en solklar favorit på morgonen. Den ska enligt Brun dofta mynta, trä och örter. Jag håller med om trä och örter men tycker det är mer åt eukalyptushållet. Doften är stark när du applicerat deon men den blir helt neutral på någon minut. Det är fräsch doft så det gör mig absolut inget att den doftar starkt men jag har till och med bett andra lukta och den är doftfri när den torkat och krockar inte med någon parfym.

Bruns är kända för sina handgjorda ekologiska produkter med naturliga ingredienser. Bruns products Deodorant No8 Frisk Cypress lever upp till det. Dessutom är den vegansk.

Rosmarinoljan i deon har dubbla uppgifter. Den är både lugnande och antiseptisk. Den innehåller inte aluminiumklorid, parameter eller alkohol. Det är ju ämnen som kan irritera vår ömtåliga armhåla. Det är en roll-on deo så jag skeptisk till att resa med den. Jag är lite rädd för att den ska läcka men den känns välgjord. Det är alltså inte den här deon jag skeptisk emot utan alla roll-on deos och resväskor.

Jag läste att det kan ta upp till 1-100 dagar innan kroppen vant sig vid en ny deo och fungerar optimalt. Den här tycker jag är effektiv från första användningen. Inte ens efter en lång dag tycker jag att jag luktar.

Extra plus för att den tillverkad i Lund av trevliga människor med ett genuint kvalitetstänkt och en skön inställning. Ni kan säkert gissa om jag kan köpa den igen. Självklart kan jag det. Jag har redan rekommenderat mina vänner också att köpa den. Priset är lite i överkant men den är värd det! Jag har testat dyrare sämre deos.

Bruns products Deodorant No8 Frisk Cypress finns bland annat hos Lyko för 169kr