c/o Gerd B2 hair serum ultimate hair quality

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

c/o Gerd B2 hair serum ultimate hair quality är ett serum som ska återfukta, ge lyster och minska frissighet. Det är framtaget för skandinaviska hår och ska inte tynga ner eller klibba. Personligen så har jag riktigt svårt för klibbiga hårprodukter vilket i princip alla är så jag är riktigt nyfiken på det här.

Du kan använda serumet i både vått och torrt. Det ska appliceras i topparna och längderna men inte mot skalpen och inte sköljas ur.

Vad är det då som ska ge silkeslent hår med en otrolig lyster i c/o Gerd B2 hair serum ultimate hair quality? Faktiskt så innehåller serumet hydroliserat silke. Silkesprotein används i många hår och hudvårdsprodukter. Det innehåller också blåbärsfröolja som är rikt på näring och absorberas lätt utan att bli tungt.

Recension Samplesizen har skruvkork vilket inte är min favorit men ok när vi snackar teststorlekar. Svart plast har ju sina avigsidor men tuben är ju mer grå än svart. Svart är snyggt men plasten går ju inte att återvinna som jag fattat det. Nu gissar jag att den blir till vattenånga vid förbränning eftersom c/o Gerd har ett bra miljötänk.

Annons

Jag började testen med att använda serumet med c/o Gerd Cloudberry shampoo volume och c/o Gerd shine & volume conditioner och wow vilket fint hår jag fick. Det var mjukt och följsamt med en ökad lyster. Inte lyster som i reklamen men det är för att jag inte har tillgång till live varianten av photoshop. Nu tog schampo och balsam slut fortare än serumet eftersom man behöver pyttelite och därför testade jag vidare med andra produkter. Effekten blir bäst när man använder hela serien men det är ett tillräckligt bra serum för att ha bra effekt på egen hand också.

c/o Gerd B2 hair serum ultimate hair quality 75ml kostar 159kr

Köpa igen? Jag tycker om serumet men är inte helt övertygad. Det kan ändras men inget omköp just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *