Inlägget innehåller reklamlänkar

Exuviance Moisture balance toner är ett återfuktande ansiktsvatten. Som alla produkter från Exuviance är även den här riktigt bra. Det balanserar huden och lämnar en återfuktad känsla.

Doften är mild, fräsch och har en speciell ton som jag tycker utmärker Exuviance. Huden känns verkligen bra.

Ett litet i-landsproblem jag har med Exuviance moisture balance toner är locket. Det är skruvkork och jag föredrar pump eller snäpplock. Det gör att jag ofta väljer en annan sort. Ett litet hack som jag älskar är att hälla över innehållet i en sprayflaska och spraya toner i ansiktet istället för att använda bomullsrondell. Det sparar tid och miljö. Vissa har ansiktsvatten som ett steg i rengöringen. Det är vansinne om du frågar mig. Om du får med makeuprester på bomullsrondellen har du tvättat för dåligt och bör se över din rengöringsrutin. Eftersom jag inte har den som ett rengörande steg utan som ett balanserande innan serum tycker jag att spray funkar bäst. En bonus är att du dessutom sparar på produkten eftersom bomullen annars suger upp en del av din dyra produkt.

Det är ett bra ansiktsvatten som jag gärna köper igen. Exuviance har rebrandat hela sin produktlinje så de nya ser inte ut som mitt. Nu heter den Exuviance Hydraprep Ph Balance toner och ska vara lika bra som sin föregångare. Det är till och med samma innehåll och ska inte förväxlas med simplare varianter av ansiktsvatten

Exuviance Moisture balance toner finns bland annat hos Hudoteket för 349kr