Herb Hub Massageborste

Herb Hub massageborste är min senaste hårvårdsprodukt. Herb Hub satsar på naturliga produkter som vårdar håret. Lena som tar fram produkterna har många års erfarenhet som frisör och en gedigen kunskap. Det finns en borste för varje behov och hår och om du inte vet vilken som passar dig så finns det bra guider men i korthet har Herb Hub dessa att välja mellan.

  • Herb hub cirkulationskam har jag använt ett tag för att massera men även för att reda ut lockar försiktigt
  • Herb Hub massageborste är den som jag skriver om i det här inlägget
  • Herb Hub mini massageborste är minimodellen som lämpar sig för resor
  • Herb Hub fönborste är mer anpassad för styling men går också att massera med
  • Herb Hub Paddelborste är för riktigt tjocka och långa hår
Annons

Borsten är självklart gjord av naturmaterial och piggarna ska stimulera skalpen. Vår skalp har under många år legat bortglömd under vårt hår men den är väldigt viktig om du ska få ett vackert hår. Med den speciella tekniken som används ska du få ett starkt, tjockt och friskt hår.

Annons

Genom borsttekniken ska du öka blodcirkulationen i skalpen så får hårsäckarna näring. Tekniken stimulerar även hårresarmuskeln så du får mer volym på håret. Vissa kan uppleva att hårbottnen kliar när de börjar med tekniken men det brukar gå över fort och hör ihop med den ökade cirkulationen. Det är nyväckta hårsäckar som spritter av lycka!

Själva borsten är gjord av trä och piggarna är gjorda av naturgummi. Vårt hår mår inte bra av plast så det ska du inte använda om du vill ha ett vackert hår. För vår natur måste vi också minska vårt användande av plast.

När mitt hår är riktigt torrt så brukar jag applicera lite Herb hub Ros & malva gojs i topparna innan jag gör borstningen. Jag tycker att det sliter onödigt annars på håret om topparna är torra och trasslade. Själva tekniken finns det filmer på hur den går till och man får instruktioner när man köper borsten. Jag tänker som vanligt inte skänka bort Lenas kunskap gratis för då kommer någon göra den med fel borste och sedan påstå att tekniken är fel trots att de haft fel redskap. Det är lite som att äta soppa med gaffel och sedan klaga över att det tar tid att bli mätt av soppan. Tekniken är enkel och är även väldigt avkopplande. När jag använt borsten ett tag märkte jag att håret blivit både starkare och fått mer glans.

Jag brukar borsta mest noga på kvällen och har det som en del i min kvällsrutin. Först tar jag ansiktet och sen borstar jag igenom håret och jag tycker att det är ett trevligt sätt att komma ner i varv och massera bort eventuell stress och bekymmer. Något jag verkligen uppskattar är redskap som vårdar både in och utsidan lite som Gua Sha för huvudet

Köpa igen? Absolut! Jag tappade bort den och var nära att köpa en ny för att den är så otroligt skön. Om man ser till kvaliteten på borsten så kommer den nog hålla livet ut men om den slits ut köper jag en ny.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *