stack of different currency with photo of men and buildings
Photo by Karolina Grabowska on <a href="https://www.pexels.com/photo/stack-of-different-currency-with-photo-of-men-and-buildings-4386158/" rel="nofollow">Pexels.com</a>

Världsekonomin går nedåt och många kämpar för att få ihop ekonomin. Jag erkänner att jag tjänar lite pengar på att ni använder reklamlänkarna på sidan och varje gång ni klickar på dem gör ni mig glad och stöttar mitt arbete med den här sidan. Jag har även fått klagomål på att jag lägger in länkar med reklam men att driva sidan kostar mer än man kan tro och varje inlägg tar ganska mycket tid att skriva. Utöver det så bor jag inte i Stockholm så en stor del av min lön går åt på tågbiljetter.

stack of different currency with photo of men and buildings
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Många väljer att låna pengar för att få ihop ekonomin och det löser sällan problemet och därför har jag aktivt valt att inte annonsera om att låna pengar. Jag vill varken bidra till överkonsumtion eller att sätta någon i ekonomiska bekymmer.

Visste du att just snabblån är de länkarna man tjänar mest på att använda? Jag tycker att det är hemskt och jag hoppas att ni håller med. Jag vill absolut inte stigmatisera att människor ibland måste låna pengar men jag vill inte bidra till att sätta någon i knipa genom att locka till onödiga lån.

Shoppa kläder, hudvård och reser för det du kan utan att sätta dig i skuld och säg gärna till om du önskar mer budgettips här! Jag tycker att det är otroligt kul att få pengarna att räcka länge och till roligare saker än höga räntor.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *