Tänk så mycket man hinner på ett år. Linne Hudklinik känns som om de funnits mer än 1år. Lokalerna är så härligt inredda med en välkomnande gedigen receptionsdisk som matchar personalen. De är alltid glada och välkomnande när man kommer och har en gedigen kunskap.

Inget kalas utan ballonger

Deras lokaler på Linnégatan är smakfullt inredda och har de senaste behandlingsmetoderna. Insculpt 4 mage och triceps har jag testat där och vi ska göra en Diamond Glow behandling när det finns tid. Jag känner mig trygg med deras behandlingar och de har ett brett utbud. Helst skulle jag vilja prova allt men det är ju inte möjligt.

Fina Karin och jag på fest. Om min hud ser udda ut beror det på att jag gjorde IPL-behandling strax innan
Annons
Magnus, mannen med den inspirerande energin som smittar.
Alkoholfritt bubbel med bär, kan det bli godare? Snusdosan är inte min men hamnade med på bild ändå
Annons
Det var fantastiska utlottningar under kvällen och Jonna var snygg som alltid.

Utan att skriva för mycket så har Linné Hudklinik hunnit med mycket på ett år och de är en favoritsalong för många. Jag förstår varför de vann Årets salong i Stockholm Beaty Week Award 2021. De kommer få se mer av mig under året som kommer!

2 svar på “Linné Hudklinik 1år”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *