ANNONSLÄNK

Jag har testat Löwengrip Healthy Glow hand balm ett tag nu. Min samling handkräm är rätt stor och jag är väldigt kräsen på handkräm. Nu när vi tvättar och spritar händerna oavbrutet så måste man ha en riktigt bra handkräm.

Något som är smidigt med Löwengrip Healthy Glow hand balm är att den är i pumpflaska. Jag kan omöjligt vara den enda som hatar att kladda runt med lock som ska skruvas av och på. En handkräm ska gå fort att komma åt så man använder den ofta. Den absorberas snabbt i huden och känns inte klibbig.

Den innehåller även UV-skydd vilket är kanon för att förebygga ålderstecken på händerna. Skyddet mot blått ljus är jag tveksam till nyttan av men ni som är rädd för ljuset från bildskärmar mm har ett skydd i den här. Solen är ju en känd faktor för åldrade händer så kolla gärna efter handkräm med UV-skydd.

Doften är väldigt mild men god.Det är en diskret doft som många beskriver som honung och mysk. Jag håller inte med om honungsdoft. Jag tycker det är mer nytvättat. Det är inte en doft som stör omgivningen.

Mandelsmöret är mjukgörande för både händer och naglar. Det jag skulle önska är att den var lite mer återfuktande. Den ska ge glow och händerna känns mjukare och är de återfuktade och mjuka ser de ju naturligt fräscha ut. Den ger möjligen ett sidenglow. Vem vill ha glansiga händer? Jag tycker den ger en mild lyster åt händerna.

Det är en vegansk produkt vilket många efterlyser. Osäker på om jag skulle köpa igen men det beror främst på att jag måste använda upp några handkrämer innan de blir gamla. Den är bra

Löwengrip Healthy Glow hand balm kostar 199 för 300 ml

Så ser krämen ut. Klicka för att köpa. ADLINK