BCL - Momo Puri Peach Fresh Bubble Rinse Mask
BCL - Momo Puri Peach Fresh Bubble Rinse Mask

BCL – Momo Puri Peach Fresh Bubble Rinse Mask är en mask som ska ge lyster till trött och glåmig hud genom att bubblorna sveper fram vår lyster och ger huden fukt. Jag fick med mig en när jag var på J Beauty lunch och självklart ska den testas.

Masken ska appliceras på rengjord lätt fuktig hud och sitta 5 minuter innan den sköljs bort.

Annons

Hur ska vi då få en återfuktad och lysterrik hud med BCL – Momo Puri Peach Fresh Bubble Rinse Mask? Som alla produkter från Momo puri är stjärnan mjölksyra som återställer bakteriefloran i huden och skyddar vår hudbarriär och persikoceramid. Masken innehåller också C-vitamin, hyaluronsyra, A-vitamin och E-vitamin. Persikobladsextrakt ger huden näring och bergamott extrakt ska dra ihop porerna. Vi hittar även klassikern kaolinlera i den.

För något år sedan kom larmrapporter om PFAS men nu är det borta ut produkter och det första jag vart orolig över var om den här innehåller PFAS men jag har använt hela min amatörexpertis till att försöka hitta det och de jag markerat håller jag på att kolla upp. Komplett innehållsförteckning hittar du längst ner men det kan vara en gammal innehållsförteckning som jag hittat. Jag har fått svar från de ansvar för märket i Sverige och det ska inte vara pfas i den. 🥰

Annons

Recension En tunn förpackning som rymmer 3 behandlingar är toppen enligt mig. Den tar inte mycket plats om man vill ta med den på resor och den bör inte hinna bli gammal.

Doften är härligt fräsch med hintar av persika. Jag är traumatiserad efter de persikodofter vi använde i ungdomen från Body Shops doftoljor men det här är en fräsch härlig doft.

Huden känns som en persika efter masken. Bubblandet känns lite mysigt och man får jobba en stund för att få bort masken.

När masken applicerats ser den ut som en vanlig lermask men den förändras snabbt.

Överflödet som var kvar när jag hade applicerat masken i ansiktet smorde jag in på händerna. Det sägs ju att händerna skvallrar vår riktiga ålder eftersom de sällan skyddas och vårdas lika noga som ansiktet.

När den suttit en liten stund bubblar masken upp och jag gillar känslan. Det är lite som små champgebubblor på huden.

Momopuri BCL  Momo Puri Peach Fresh Bubble Rinse Mask verkar inte ha börjat säljas i Sverige

Köpa igen? Det är en härlig mask

Water, kaolin, BG, methylperfluoroisobutyl ether, cocamidopropyl betaine, methylperfluorobutyl ether, acrylates copolymer, cocoamphodiacetic acid 2Na, hydroxypropyl starch phosphate, Na chloride, 1,2-hexanediol, ascorbyl glucoside, glycyrrhizin Acid 2K, Ceramide AP, Ceramide AS, Ceramide EOP, Ceramide NP, Ceramide NS, Retinol palmitate, Pantenol, Na hyaluronate, Peanut oil, Phytosphingocin, Bergamot fruit oil, Peach juice, Yogurt extract, Lactobacillus culture lysate , DPG, ethylhexyl glycerin, oleth-10, caprylyl glycol, xanthan gum, glycerin, cholesterol, stearic acid, triethoxycaprylylsilane, hexylene glycol, bentonite, K hydroxide, hydrogenated lecithin, EDTA-2Na, cetearyl alcohol , Tocopherol, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Fragrance, Titanium Oxide, Red 227, Yellow 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *