Qryo insculpt för rumpa är ett säkert sätt för att få ett lyft estetiskt men det har även hälsofördelar. Många problem i ländryggen beror på en svag rumpa. Genom att stärka upp den så avlastar du ryggen. En bonus är att rumpan ser snyggare ut om den är vältränad. Det går även att kombinera med fettfrysning för riktigt bra resultat men det har jag inte testat än.

En Insculptbehandling ersätter inte träning men det ger en bra kick i träningen. Man ligger på en behandlingssäng och har två plattor som djupstimulerar musklerna fästa på skinkorna. Jag är inte i toppform men med mitt tjatande om att sluta med filter så får ni stå ut med ofiltrerade bilder. Ljuset i en salong är primärt där för att behandlaren ska se bra, det är inte alltid optimalt fotoljus. För bäst effekt bör du göra 3-6 behandlingar men en kan ge den där lilla extra knuffen för att få resultat av din träning.

Annons

Jag gjorde min behandling hos Victorias Treatment Odenplan hos Annie! Hon är otroligt trevlig och jag hade kunnat stanna hela dagen på behandling och bara haft trevligt. Behandlingen känns men det är helt ok. Musklerna dras ihop och sägs motsvara mer än 25000 squats. Jag låg och pratade och drack kaffe under behandlingen och efter känns det helt ok. Det är ingen återhämtning efter en sån här behandling och den tar bara 30 minuter.

Har man svårt att få ordentlig muskelkontakt är det här en superbra behandling. Trots att jag tränar 3-4 gånger per vecka finns det muskler som är svåra att komma åt.

Förutom att bygga muskler så bränner behandlingen även fett. Det är möjligt genom elektromagnetiska impulser som skapar muskelsammandragningar som är kraftigare än de vi kan skapa vid vanlig träning. Det är sammandragningarna som stärker muskelfibrerna och bygger muskler. Aktiviteten kräver energi vilket ökar ämnesomsättningen och minskar volymen i fettcellerna!

Till skillnad från mycket som ska höja ämnesomsättningen och öka muskelmassan så finns det massiv forskning som visar på att det här är en effektiv behandling.