Ledig söndag och för trött för att göra något! Helt klart en perfekt dag för Selfcare Sunday och här kommer det jag använde till ansiktet. Idag var jag för trött för att ens orka lägga ansiktsmask och det var länge sedan jag la ut någon av mina rutiner. Bra musik är obligatoriskt, sjunga med är valfritt, tänka negativt är förbjudet!

Rengöring Sensitive cleanser SC-IM020 mild och härligt krämig rengöring

Ansiktsvatten AK Akademikliniken Pure Berry Toner ord är överflödiga

Serum Transderma O serum en nyhet i badrumsskåpet

Moisturiser/ dagcreme Terese & Soon Everyday face moisturizer omtalat bra, nyhet för mig.

Tillsammans återfuktar de och ger en skön hy. Jag simultanvårdar och använder rengöringen efter duschen för att få bort ev schamporester från ansiktet. Tonern sprayar jag över ansikte, hals och dekolletage. Det får sedan torka medans jag smörjer in kroppen. Efter kroppen är klar applicerar jag serum som också ska torka och medans det torkar applicerar jag hårprodukter. Slutligen applicerar jag moisturiser.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *