Detta var mina produkter som jag använde i duschen. Jag filar fötterna lite lätt med min sten. Så ofta jag kan torrborstar jag kroppen med en borste eller handske. Det sägs öka blodcirkulationen och reducera celluliter. Framförallt är det skönt. Det tar inte många minuter.

Det tar alltid kortare tid än man tror och man känner sig så fräsch efter


Är jag den enda som slarvar med att smörja kroppen? Det är ju en härlig känsla att ha hela kroppen rejält återfuktad. Är det Selfcare sunday ska man även vårda sin kropp. Efter en lång dusch fick dessa komma fram ur sin bortglömda korg.

De står i fel ordning. Självklart började jag med serum och avslutade med kräm.

Skintreat body elixir ett härligt serum till hela kroppen

Kivvi body marmalade yellow plum en riktigt härlig kroppskräm

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *