Une Care perfect face mist

Une Care perfect face mist Litsea Cubeba är en mist som du kan använda för att fräscha upp hyn under dagen eller som extra rengöring på kvällen. Den är ekologisk, vegansk och baserad på hydrolat. Den återfuktar också men det hade du säkert redan gissat. Jag såg märket för första gången på Green Beauty Day 2021 och de verkar ha en bra syn på hudvård och natur. Den var även nominerad i Stockholm Beauty Week 2021 i kategorin Bästa Ansiktsmist.

Annons

Vad innehåller då Une Care perfect face mist Litsea Cubeba? Den innehåller som jag tidigare nämt hydrolat men även magnesium och vitamin B3 som är vårdande för huden. Niacinamid är stärkande för huden och brukar passa även för känsliga hudtyper. Doften kommer från ekologiskt certifierat vatten från frukt.

Recension

Doften är väldigt frisk och är enligt mig klassisk för naturliga produkter. Den är inte så stark som vissa kan vara och det är positivt, en mist ska fräscha upp och inte agera parfym.

Annons

Flaskan är gjord av en lätt men stabil plast som är smidig att ha i handväskan så man kan fräscha upp huden även på språng. Jag använder mist ofta för att makeupen ska se bättre ut under dagen. Just flaskan har en sak som drar ner mitt betyg lite. Sprutmunstycket skulle fördela produkten bättre så hade jag varit lycklig. En perfekt mist ska enligt mig lägga sig mer som en dimma än som en dusch och den här ligger mittemellan. Om man missar med makeup så är risken att man råkar sabba sminkningen och det vill man ju inte.

Man får en omedelbar uppfräschning när man sprayar med misten. Nu har jag inte använt den länge men än så länge tycker jag om den.

Une Care perfect face mist finns hos Une Care för 190kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *